Metsästys

Vuosi 2017 oli Miehikkälän Metsästysseuran 76. toimintavuosi. Jäsenkortin lunastaneita jäseniä oli 96 kpl.

Seura kuuluu Suomen Metsästäjäliittoon, Suomen Kennelliittoon, Suomen Ajokoirajärjestöön, Kymenläänin Hirvikoirakoirayhdistykseen, Kymenläänin Pystykorvakerhoon ja Kaakon Kennelkerhoon.

Metsästysmaita seuralla on käytössä 4363 ha. Riistapeltoja kylvetään ja hirvien nuolukiviä vaihdetaan ahkerasti. Saalista saatiin vähän vähemmin kuin edellisenä vuonna.

Seura osallistui suurella talkoojoukolla liikenteenohjaustehtäviin Kaakon Kennelkerhon järjestämissä kansainvälisissä koiranäytttelyissä Haminassa. Seura järjesti yhdet linnun- ja yhdet hirvenhaukkukokeet. Seuran jäsenet osallistuivat koetoimintaan niin koiranohjaajina kuin palkintotuomarin ominaisuudessakin. Seuran alueelta luovutettiin myös koemaastoja muiden seurojen järjestämiin kokeisiin.

Hirvijahdin päällikkö 2018
Seppo Krouvi puh 050 388 4834
Varapäälliköt
Jari Krouvi, Arto Nurminen, Jouni Lahti, Veli-Matti Rasi, Reijo Hostikka ja Risto Hostikka

Jäsenkortit voi lunastaa totuttuun tapaan Seppo Krouvilta(sihteeri) tai Reijo Hostikalta (Hurttalassa). Jäsenmaksun suuruus kaudelle 2017-2018 on 50 euroa. Jäsenkortit tulee olla lunastettu jäsenillä ennen metsästystä ja ulkojäsenten osalta syyskuun loppuun mennessä. Koska uudistamme jäsenrekisteriämme, muista ottaa vanha jäsenkorttisi mukaan, kun tulet noutamaan uutta. Vieraskortit voi lunastaa jäsenmaksujen kerääjiltä. Vierasmaksu on 10 euroa/vrk. Yhdellä isännällä voi olla useampia vieraita samanaikaisesti. Vieraskortti pitää olla lunastettu ennen metsästystä ja isännän on oltava vieraansa mukana metsästämässä.
Ulkojäsenyyttä kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen kesäkokousta. Seura ottaa kaudelle 2017-2018 10 kpl ulkojäseniä.

Miehikkälän Metsästysseuran jäseneksi liittyminen maksaa seuraavasti. Liittyminen maksaa 200 €, majamaksu kerätään myös ensimmäistä kertaa tulevilta 200€ ja jäsenmaksu 50€ maanomistajalta ja ulkojäseneltä 100€ .

Kauden jäsenkohtaiset kiintiöt ovat seuraavat: 1 kpl musta metso jos metsästys sallitaan, 2 kpl teeri, 3 kpl jänis, rusakko vapaa, metsäkauris 1 kpl/jäsen. Peura 3 lupaa josta yhteisjahdista ilmoitetaan myöhemmin.